Avtoshow
Foto seanse
Potovanja
Ostali dogodki

Rally show Santa Domenica 2013

Čeprav je letos zmagal Avstrijec Harach (Mitsubishi Lancer EVO IX) in je bil najboljši Slovenec »šele« na 7. Mestu (Matija Rakovec, Buggy Honda KartCross), je bil letošnji Rally Show Santa Domenica (Sveta Nedelja pri Samoboru, HR) nekaj resnično posebnega. Zaznamovalo ga je številno občinstvo, ki je fantastično spodbujalo praktično slehernega tekmovalca, hladno in oblačno vreme ter seveda veliko peska, blata in blata.

Naš adut in lani najboljši Slovenec, Domen Satut (generalno uvrščen na 5. mesto) je letošnji nastop zaključil še pred 1. etapo (okvara dirkalnika), tako da smo člani društva LCS Unique ostali brez aduta za navijanje. A kaj bi to! Pogledaš na progo, kjer iz izpuhov razjarjenih dirkalnikov bruha ogenj, gledaš fanatične navijače, ki z iztegnjenimi kazalci spodbujajo voznike le kakih 10 cm oddaljeni od vetrobranskega stekla, vonjaš sveže kuhan pasulj, ki stoji zgolj meter od proge ter se čudiš samemu sebi, da lahko blaten do kolen in premražen do kosti, tako neizmerno uživaš.

Santa Domenica, se vidimo prihodnje leto!

 

Pejo

 Foto: Jože Plantan


 

 

Da bi izboljšali uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotkov na spletni strani.