Avtoshow
Foto seanse
Potovanja
Ostali dogodki

Second Gear Raceland

Second Gear

Bil je lep daan, bil je lep daan, poje Mirko. Resnično lep je bil, zato ni bilo kaj odlašati. Zapregli smo prikolico, nanjo zapeljali oz. porinil naš »kinderjajček« in odpeljali proti Krškem.
Proga je bila tisti dan samo naša, a prav dosti ni manjkalo da bi ostala nedotaknjena, saj Rover ponovno ni in ni hotel vžgati. Po kaki uri nam je le uspelo in takrat je pot mimo prinesla tudi Stiga. Ta zguba britanska se je ravno vračala iz protestov proti Kanglerju, a se skušnjavi ni mogel upreti, zato se je ustavil tudi pri nas. »Naj ti bo, k si glih ti!« smo si rekli in mu dovolili odpeljati nekaj krogov.

Na progi ni ravno najbolj blestel in tudi za obljubljeno pijačo ni dal, mu je pa zato uspelo onesposobiti avto, tako da smo lahko ponovno »šraufali«.Clio, ki ima vse kar imajo veliki, je posodil drug akumulator in že se je zabava lahko nadaljevala. Brez milosti, brez zavor (smo jih tako pregreli da bi verjetno kmalu res ostali brez). Z doseženim časom smo zadovoljni, a ga ne smem izdati, saj ob tem poteka interna društvena stava. Zmagovalec bo, z razliko od zgoraj omenjenega, dal za rundo!

Pejo

Da bi izboljšali uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotkov na spletni strani.